|
Post by [ADM]Thao on Dec 10, 2015 13:20:50 GMT 2
Aplicatiile pentru moderator in joc au fost deschise!!
Avem nevoie de un moderator pentru fiecare regat.
Numele,varsta si orasul *
Cateva detalii personale *
Nick-ul de pe forum *
Cat timp petreci pe zi pe serverul NewAge2? *
Numele caracterului din joc si level-ul *
Daca ati fost banat in trecut pe forum sau in joc,daca da din ce cauza? *
Pe scurt experienta voastra din viata reala si studiile detinute *
De ce te-am alege pe tine? *
Ce te motiveaza de fapt sa aplici? *
Experienta in alte Jocuri si Comunitati(nu e obligatoriu,dar daca este cazul va rugam sa scrieti!)
Cei selectati vor primi un mesaj pe joc cu ora si data la care va avea loc interviul.
|
|
ZEUS
New Member
Posts - 2
Likes - 0
Joined - January 1970
|
Post by ZEUS on Dec 10, 2015 13:32:49 GMT 2
Numele,varsta si orasul * Paun Ovidiu Iulian - 17-07-1996 (19 ani) - Madrid (Spania)Cateva detalii personale * Sunt o persoana sociabila, imi place sa ajut si sa fac prieteni noi. Imi place sportul si culturismul. Ce sa mai zic nu mai stiu , daca vreti sa stiti mai multe, intrebati.Nick-ul de pe forum * zeusCat timp petreci pe zi pe serverul NewAge2? * Peste 6 ore.Numele caracterului din joc si level-ul * ZEUS - Lvl 105Daca ati fost banat in trecut pe forum sau in joc,daca da din ce cauza? * NuPe scurt experienta voastra din viata reala si studiile detinute * Provin dintr-o familie saraca si asta m-a facut sa muncesc din greu si sa invat sa ajung unde sunt acum si mai departe! Student universitate de filologie engleza.De ce te-am alege pe tine? * Pentru ca detin abilitati de a comunica si de a impartasii cunostintele mele cu alti jucatori.Ce te motiveaza de fapt sa aplici? * Dorinta, sa zic asa, de a ajuta alti jucatori, si de a ajuta la reducerea limbajului de maidan.Experienta in alte Jocuri si Comunitati(nu e obligatoriu,dar daca este cazul va rugam sa scrieti!) Joc metin2 de 7-8 ani, am avut alte graduri in alte comunitati si servere, nu dau nume, asta in privat.
|
|